Friday, 29 April 2011

selamat jalan awak :'(

hari ni bertarikh kn 29-04-2011 awk da buad saia betul-betul hapy . trima kasih awak :)


tp kn awk saia sedih . awk na pergi da tinggalkn saia . saia na ikut hanta awk tp ta dpat . awk ckp susa tade transport tp sebenarnya awk saia na pergi sgt-sgt hanta awk . lpas ni myb saia ta dpat jmpa awk da . saia trpaksa merindui awk  mcm slalu nye .

td an awk masa saia check fon awk saia terkilan sgt . saia ingt awk msih ingt jnji awk kt saia tp ta . awk ingt ta masa kte gado dlu awk ad janji dgn saia ' b janji b ta kn contact mane-mane pmpuan pn kay ' . em tapi dlm enset awk brlambak no pmpuan laen . saia terkilan sgt . awk kalu awk na tao kt mrsm tu saia sntiasa buad yg terbaik utk awk . awk na tao sbb ap ??? sbb saia brharap awk pn akan lakukan yg sma utk saia tp ntah la . saia tao awk ta curang tp saia rasa awk pn pham saia mcm mne kn . 

maaf kay saia ta dpat na kawal cemburu saia ni . saia sayang awk sgt-sgt . saia rasa da byk kali saia ulang bnda yg sma tp awk percayalah stiap luahan sayang saia to mempunyai mksud yg berlainan . saia rasa awk akan pham to stu hari nnti :')


awk ingat ni tao :

  1. saia akan sentiasa menyayangi awk wlau ap pn yg trjadi .
  2. saia akan sentiasa merindui awk tiap hari , tiap detik , tiap saat .
  3. saia suka sgt dgn perubahan baru awk . awk nmpak lagi comei . sumpah ta tipu . td masa saia msuk je dlm kereta saia rasa da jtuh hati buad kali ke-2 ble tgok awk . srius saia ta tipu :D
  4. awk saia ta pnah ad rasa mara kt awk kalu ad msalah sbaliknye saia akan sentiasa sala kn dri saia sbb ta mampu na jadi yg sempurna utk awk . saia minta maaf awk .
  5. kt sana nanti jge dri kay . ingt la diri saia ni . ingat lah jnji-jnji kte kay :)
  6. make sure jge dri , jge mkn . jgn la krus sgt . saia akan trima awk seadanya kalu itulah sbb knpa awk na kurus .

kay la awk saia rasa luahan saia da selesai . saia ucapkn trima kasih skali lagi utk hari ni . akhirnye dpat jga saia lpaskn rindu saia ni and hari ni merupakan antara hari-hari trbaek saia . trima kasih awk :))


p/s : awk ingt kay pesanan saia tu . saia sayang awk  sgt-sgt ! <3

Saturday, 23 April 2011

si gemok !

sayang i miss you more ! each time , every minute just you i my heart .
sayang i need you so much .

sayang cuti ni bby balik . nak sangat jumpa b . balik kay :)
im waiting for you . sumpah ta sabar giler nak jumpa b .


ingat tak semua memori kita ? em sumpah rindu giler b . 
b nak tao tak ? kalau kite jumpa nanti ada 5 bnda bby na buad :



  1. bby na peluk b , rindu dgn bau b . srerius !
  2. bby na ckp bby rindu b sgt-sgt :)
  3. bby na luangkn masa dgn b lame-lame .
  4. bby na kis b puas-puas .
  5. last bby na buad stg special . hhe guess what ? ? ?
p/s : so sayang pleasee balik kay . bby tnggu b kay <3

Monday, 18 April 2011

sayang

  • SAYANG i LOVE u
  • SAYANG i MISS u
  • SAYANG i  FCUK u
  • SAYANG i NEED u
  • SAYANG i HUGS u
SAYANG semua mesti awak, awak segalanya bagi saya
saya BERTUAH memiliki awak NURUL AMENINA.
macam saya cakap selalu, walaupun awak GEMOK.
tapi saya tetap SAYANG awak
saya RINDU awak bagai naMATI
tapi awak mungkin ta faham CINTA saya terhadap awak kn kn.
saya selalu MIMPI awak
tapi awak ta TAHU kn?
saya harap awak terus MENYANYANGI saya ok
tolong SENYUM setiap masa untuk saya    
awak CANTIK gitu
I LOVE HONEY FOREVER

Sunday, 17 April 2011

good turns worse !

sayang ku amirul ashraf bin rosli if u na tao hri ni bby bru dpt paper math mode . OMG it was so great !
i get highest mark in class > 92% .


but now u turn my mood to a damn shit ! tengs buad cmni kt bby . setelah bby bri spenuh kpercyaan pd b . 
ni yg bby dpt ek ? 


npe ta pnah jujo brape byk betina yg b layan at fb to ? crap i hate u lie kay .


ta sangka ap yg bby takot trjadi jga . :'(


ta bgus ke bby smpai b buad cmni ? 
ap lagi sala bby ha ?


p/s : b u totally make me burns ! lpas ap yg bby buad ni bby dpt ? :''(

Thursday, 14 April 2011

hari hari

hari hari yg terasa d ibu kota, sentiasa mendung seperti memahami segalanya. 
aku rindu. apakah makna d sebalik perkataan rindu itu sebenarnya ???????

PAPA & MAMA ****
 i miss you. terima kasih kerana bg mirul peluang untuk berdikari
mirul akan buktikan apa yg papa salu ckp, papa na tgk mirul menjadi maknusia
kn. mama teng sebab bagi mirul semangat, walaupun mama ta penah terus terang
tapi mirul tau, mama risaukn mirul kn kn . mama jagan risau k, mirul da besa.
mirul akan buat yg terbaik untuk papa n mama. mama n papa perlu tw, mirul syg
papa n mama. harap mama n papa sihat sahaja d sana uke. 


NURUL AMENINA ****

SAYANG SAYANG SAYANG. SAYANG perlu tw b selala rindukan bby.
b tw b tada masa untuk bby, b kerja tapi b cuba sebaik mungking untuk 
memenuhi permintaan sayang. sayang b harap bby akan faham keadaan
b uke, lagi satu sayang jgn tension2 k d MRSM 2 uke. b taw bby bule
buat, b PECAYA sayang bule buat. uke syg . SAYANG HEBAT !!

KAWAN SEHIDUP KU***

KAWAN macam mana korang d sana??? korang ingat aku lagi tak.
emm, aku rindu na lepak ngn korang2 semua, mungkin suatu hari
nanti kn kn. pape pn t aku blik ipoh aku na cari SURIA first.hehehe
sagap doe, kat sini tada jenoh aku mencari.
APA APA PON AKU TETAP RINDU KORANG SEMUA . MUAHHHHHH

Saturday, 9 April 2011

buat mu busyuk ;D

hari ini bertarikh 10.04.2011 suami ku yg tersayang akan pergi semakin jauh dpd ak . pd jam 8.00 pagi td engkau mlangkah mnjauh kn lagi jurang antara kita . sungguh brat hati melepaskn kau pergi namun ini lah satu pngorbanan yg prlu ak lakukan demi msa depan kta brsma . 


sayang selasa ni bby exam . sumpah tkot gler . da la kesihatan pn still ta brape baek . em b pn mkin jauh na tggalkn bby :( 


btw ni tips + pesanan dpd bby :



  • jgn nakal-nakal . kalu b nakal nnti kna tngkap polis tao .
  • jgn gatai + curang . bby sayang b so jgn la buad bukan-bukan kay .
  • ingat la janji b . bby pcaye wlau pn b brade d mane2 b msti bule survive tp ingt la janji kta kay .
  • pasti kan b mkn tiap-tiap hari . bby tana tgok b kurus time kta jmpa nnti kay . bby suke b yg comei :D
  • jgn tggal solat . b slalu ingt kn bby tntang ni so skrg my turn . ingt jgn tggal solat !
  • mandi itu wajib . hhe jgn lpe mndi ek .
  • jgn lpe kol bby tiap-tiap hari . bby sntiasa tggu b tao .
  • kalu bule luang kn msa tok bby kay coz im really gonna mis u <3
  • time bby cuti blek la kay . bby rndu na plok , jalan-jalan , muah muah gn b . ingt blek tao .
  • paling penting jgn pernah ubah dri b kay . baik luaran atau pn dalaman .



p/s ; pape pn jge dri . i love you so much sayang . sumpah ta tipu :)








'' im gonna missing you ! ''

Thursday, 31 March 2011

busyuk saia :)


AMIRUL ASHRAF BIN ROSLI



pertemuan kmi brmula d myspace (credit to ms). exactly wlaupn kte org stu skolah , ak ta penah knal pn siapa dia . Ops ! myb penah dpd mulot membe-membe 3RK but yg ak tao jus the bad thing bout him . tetapi setelah brknalan scara agak dalam ak mula mngetahui siapa dia :)

about him that i notice :

  1. funny and totally tlah mnceriakn hari-hari ak .
  2. caring and sntiasa mnjga dri ak . sometime i feel very protective wif him better than my papa , i guess .
  3. cute + chubby . hha dat thing really make me insane especially bila dia senyum or gelak . tgok pic ats to and korg bule tgok betapa comel nye dia :)  if i can i want to hug and kis him everyday .
  4. PEMBULI . dia slalu buli ak but dis attitude make me mis him more and more and more !
  5. genius . seriously dia sgtsgt pndai and ak rasa dia lbh matang better dpd ak . dats why he the one and only who always keep gives me an advice when i have some trouble . YOU ARE MY HERO SAYANG .
  6. he smell nice . hhe dun think negative okay . exactly ak suka dkat dgn dia . bau dia perhhhhh ! busyuk and masyam but . . . . i mis dat smell every single day .
  7. jiwang and sgtsgt romantik . OMG dis attitude is the bes thing ever in my life . fyi for all the girls : he always sing to me before i have dream mean tido la , so dun be jeles okay :D
  8. dia suke merajuk tp ta suke tunjuk . suke pendam prasaan sorg-sorg . that why ak ta suke buad dia mara , buad dia sedih atau pape je yg mnyakitkan hati dia sbb ak ta ske dia dia sedih sorg-sorg .
  9. suka cokelat . na tao he tell me tiap-tiap malam dia akan mkn cokelat dat why he sweet . hhe
  10. suke bikin suprise . na d jadikan cite tadi kan dia kan bg ak cokelat . hhe ada tulis i love you lagi . btw tengs ye sayang . bby ta mkn ag cokelat to syg la .

huh . rasa nye da trlalu byk yg ak cite sal dia tp sebenarnye byk lagi attitude dia yg mnarik prhatian ak tp ckup la skadar ak yg tao coz dia ak pnye okay . so for all the girls : plis dun you ever try to take him from me . i hate to lose him coz he is mine :(

p/s : sayang kalu b bace ni hhe jgn mara ye . pape pn im always love you so much until my last breath ! no lie <3



Saturday, 19 March 2011

sayang nina =)

sayang , i miss u tw, tatentu hala d buatnya. harap awak baik2 sahaja d sana oke. jgn banyak maen yeahh, focus k.ingat janji u sayang.u na jadi top student an.so do the best. love you hunn.

Thursday, 17 March 2011

chenta mereka (:

Actually saia nih along empunya blog nih . die-lahh adeq shayunk saia . sementara bakal abg ipar yang jugak sahabat karib die kat umra , die plak yang banyak ambil tahu tentang saia . patot kakak laa jaga adeq . kalau da terbalek macam nie , ta semesti-nya kakak die ni nakal kan ? cuma die yang risaw sangat (:





kitorang kenal dah 4 tahun . macam2 dugaan but still rapat (: jeles ? mampus ahh ! haha .
 umm , punya-lahh susa na tengok die dalam dilema "cinta-mati" sekarang baru jumpa . dengan siapa ? gades yang bertuah and sama nama ngan along die nih haa . haha . comel , sopan , n senang menanges . alaa , manjanya . dorunk nih sweet thu ? paling sweet dalam dunia so jangan ngade2 ganggu okeh ? saia yang bakal tembak anda pakai shotgun atau sniper riffle dari jaoh . so , jaga2 :)


hah , ni-lahh die budak pandai . ingat ehh shayang . da jadi top-student baru bole kitorang datang kedah and jumpa kamu di sana okeh dear , go-go chayok ! alololo , sian adek saia neh , sentiasa dalam penantian . mengharap calling dari sayang die yang sorunk neh . macam saia tenga tunguu sayang saia contact saia sementara si dia mengerjakan ibadat-lahh . perit kan ? feuh , haha . humm ,
*terlebih suda . waktu untuk along-mu tidur , salam .

Monday, 14 March 2011