Thursday, 31 March 2011

busyuk saia :)


AMIRUL ASHRAF BIN ROSLI



pertemuan kmi brmula d myspace (credit to ms). exactly wlaupn kte org stu skolah , ak ta penah knal pn siapa dia . Ops ! myb penah dpd mulot membe-membe 3RK but yg ak tao jus the bad thing bout him . tetapi setelah brknalan scara agak dalam ak mula mngetahui siapa dia :)

about him that i notice :

  1. funny and totally tlah mnceriakn hari-hari ak .
  2. caring and sntiasa mnjga dri ak . sometime i feel very protective wif him better than my papa , i guess .
  3. cute + chubby . hha dat thing really make me insane especially bila dia senyum or gelak . tgok pic ats to and korg bule tgok betapa comel nye dia :)  if i can i want to hug and kis him everyday .
  4. PEMBULI . dia slalu buli ak but dis attitude make me mis him more and more and more !
  5. genius . seriously dia sgtsgt pndai and ak rasa dia lbh matang better dpd ak . dats why he the one and only who always keep gives me an advice when i have some trouble . YOU ARE MY HERO SAYANG .
  6. he smell nice . hhe dun think negative okay . exactly ak suka dkat dgn dia . bau dia perhhhhh ! busyuk and masyam but . . . . i mis dat smell every single day .
  7. jiwang and sgtsgt romantik . OMG dis attitude is the bes thing ever in my life . fyi for all the girls : he always sing to me before i have dream mean tido la , so dun be jeles okay :D
  8. dia suke merajuk tp ta suke tunjuk . suke pendam prasaan sorg-sorg . that why ak ta suke buad dia mara , buad dia sedih atau pape je yg mnyakitkan hati dia sbb ak ta ske dia dia sedih sorg-sorg .
  9. suka cokelat . na tao he tell me tiap-tiap malam dia akan mkn cokelat dat why he sweet . hhe
  10. suke bikin suprise . na d jadikan cite tadi kan dia kan bg ak cokelat . hhe ada tulis i love you lagi . btw tengs ye sayang . bby ta mkn ag cokelat to syg la .

huh . rasa nye da trlalu byk yg ak cite sal dia tp sebenarnye byk lagi attitude dia yg mnarik prhatian ak tp ckup la skadar ak yg tao coz dia ak pnye okay . so for all the girls : plis dun you ever try to take him from me . i hate to lose him coz he is mine :(

p/s : sayang kalu b bace ni hhe jgn mara ye . pape pn im always love you so much until my last breath ! no lie <3



Saturday, 19 March 2011

sayang nina =)

sayang , i miss u tw, tatentu hala d buatnya. harap awak baik2 sahaja d sana oke. jgn banyak maen yeahh, focus k.ingat janji u sayang.u na jadi top student an.so do the best. love you hunn.

Thursday, 17 March 2011

chenta mereka (:

Actually saia nih along empunya blog nih . die-lahh adeq shayunk saia . sementara bakal abg ipar yang jugak sahabat karib die kat umra , die plak yang banyak ambil tahu tentang saia . patot kakak laa jaga adeq . kalau da terbalek macam nie , ta semesti-nya kakak die ni nakal kan ? cuma die yang risaw sangat (:





kitorang kenal dah 4 tahun . macam2 dugaan but still rapat (: jeles ? mampus ahh ! haha .
 umm , punya-lahh susa na tengok die dalam dilema "cinta-mati" sekarang baru jumpa . dengan siapa ? gades yang bertuah and sama nama ngan along die nih haa . haha . comel , sopan , n senang menanges . alaa , manjanya . dorunk nih sweet thu ? paling sweet dalam dunia so jangan ngade2 ganggu okeh ? saia yang bakal tembak anda pakai shotgun atau sniper riffle dari jaoh . so , jaga2 :)


hah , ni-lahh die budak pandai . ingat ehh shayang . da jadi top-student baru bole kitorang datang kedah and jumpa kamu di sana okeh dear , go-go chayok ! alololo , sian adek saia neh , sentiasa dalam penantian . mengharap calling dari sayang die yang sorunk neh . macam saia tenga tunguu sayang saia contact saia sementara si dia mengerjakan ibadat-lahh . perit kan ? feuh , haha . humm ,
*terlebih suda . waktu untuk along-mu tidur , salam .

Monday, 14 March 2011