Thursday, 17 March 2011

chenta mereka (:

Actually saia nih along empunya blog nih . die-lahh adeq shayunk saia . sementara bakal abg ipar yang jugak sahabat karib die kat umra , die plak yang banyak ambil tahu tentang saia . patot kakak laa jaga adeq . kalau da terbalek macam nie , ta semesti-nya kakak die ni nakal kan ? cuma die yang risaw sangat (:





kitorang kenal dah 4 tahun . macam2 dugaan but still rapat (: jeles ? mampus ahh ! haha .
 umm , punya-lahh susa na tengok die dalam dilema "cinta-mati" sekarang baru jumpa . dengan siapa ? gades yang bertuah and sama nama ngan along die nih haa . haha . comel , sopan , n senang menanges . alaa , manjanya . dorunk nih sweet thu ? paling sweet dalam dunia so jangan ngade2 ganggu okeh ? saia yang bakal tembak anda pakai shotgun atau sniper riffle dari jaoh . so , jaga2 :)


hah , ni-lahh die budak pandai . ingat ehh shayang . da jadi top-student baru bole kitorang datang kedah and jumpa kamu di sana okeh dear , go-go chayok ! alololo , sian adek saia neh , sentiasa dalam penantian . mengharap calling dari sayang die yang sorunk neh . macam saia tenga tunguu sayang saia contact saia sementara si dia mengerjakan ibadat-lahh . perit kan ? feuh , haha . humm ,
*terlebih suda . waktu untuk along-mu tidur , salam .